Free background from VintageMadeForYou

zaterdag 7 januari 2012High-tea met workshop!!!!!!

Er is eigenlijk altijd wel een reden voor een High-Tea.
Denk hierbij eens aan een vriendinnenmiddag, een bedrijfsuitje of een zussendag of misschien wilt U uw verjaardag eens op een andere manier vieren?
Bij ons kunt U terecht voor een lekkere en gezellige middag of avond.
Wij combineren een overheerlijke High-tea met een leuke workshop naar keuze.
Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen een high-tea of alleen een workshop te doen.

U moet hierbij denken aan het maken van b.v. een lavendelkrans of hart, een hortensiakrans, een kralensieraad of een zeepketting.
Maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.
Sommige workshops zijn aan het seizoen aangepast.
Die leuke workshop, die U in overleg met ons uitzoekt, gaan we dan combineren met een overheerlijke High-tea, welke bestaat uit allemaal lekkere zoete en hartige huisgemaakte hapjes.

De kosten voor de High-tea/workshop varieren en zijn afhankelijk van de door U gekozen workshop.
Er zijn verschillende arrangementen mogelijk.

Onze workshop/tearoom is gelegen op een landelijk lokatie in Aarle-Rixtel, waar U zich bevindt temidden van allerlei brocante spulletjes en waar wij groepen vanaf 8 tot max. 20 personen kunnen plaatsen.
De lokatie bevindt zich direct aan een regionale fietsroute, dus ook voor groepjes fietsers is dit een leuke onderbreking/dagvulling
Ook is de workshop/high-tea leuk te combineren met een wandeling, hiervoor zijn bij ons en de VVV boekjes verkrijgbaar met diverse leuke ommetjes van wandelroutes welke langs de lokatie voeren en een lengte hebben van 1 tot 4 km.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten